Udtalelser

"De varmeste anbefalinger! 
Jeg har deltaget i Bær din baby - introduktion til babybæring hos søde Kira. Det var virkelig en god oplevelse, for en nybegynder som jeg - der venter mit første barn. Kira er meget dygtig og kompetent - hun ved virkelig hvad hun taler om og er god til at forklare, så man forstår det og lære fra sig. Jeg fik selv lov, at prøve at binde viklen imens Kira roligt og grundigt vejledte mig i gennem det. Jeg føler mig, så klar til at bære min lille pige efter dygtig vejledning fra Kira. De bedste anbefalinger!"


- Maria

"Kira lærte mig at få min dreng på ryggen! Hun var sød, rolig og vigtigst af alt, så var hun tålmodig og god til at lære fra sig. Jeg var tryg og det hele var i mit tempo og med plads til alverdens spørgsmål!
Det er dejligt at vide, at jeg altid kan komme til Kira, hvis jeg er i tvivl om noget i vikleverden, så Kira får mine varmeste anbefalinger som slyngevejleder."


- Katrine

“Mine varmeste anbefalinger til alle ! Som hos mange andre var amningen en udfordring for os, da der desværre ikke er meget kompetent vejledning herom i det offentlige i forbindelse med fødsel. Sødeste Kira stod klar med gode råd og vejledning, da jeg fødte min datter i januar måned og havde problemer med amningen. Jeg vil anbefale alle, at investere i Kira. Hun er så dygtig og professionel og hun brænder inderligt for, at hjælpe andre.”


- Maria

"Kira er en dygtig og tålmodig formidler, og hun hjalp mig med at mestre overgangen fra strækvikle til fastvikle, som jeg syntes var en udfordring. Efter besøg af Kira følte jeg mig godt klædt på til at komme i gang med fastviklen - med tjek på sikkerhed, ergonomi og støtte. Tak for din hjælp!"


- Nevena

"Jeg har haft besøg af Kira til en 1:1 session, hvor hun lærte mig at bære min 2 mdr gamle datter i en fastvikle. Kira var både super dygtig til at lære fra sig, samtidig med at hun fik det hele til at passe ind i babys rytme. Dette gjorde det til en kæmpe fornøjelse for alle at lære at binde fastviklen. Herfra en stor anbefaling af 1:1 session hos Kira, også sammen med en baby."


- Anja

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes