Det tilbyder jeg 

Bærevejledning

 

Jeg tilbyder vejledning i vikler, slynger, bæreseler og alt derimellem.

Det kan foregå 1:1 eller i grupper, hos mig eller privat hos jer - såfrem i bor i København eller omegn. 

Jeg sammensætter gerne skræddersyede begivenheder (foredrag og workshops), som passer til jeres ønsker, behov og interesseområder. Det kunne være for din mødregruppe, barselscafe, babyshower eller lignende. 

Ved en konsultation skriver vi sammen over mail om jeres behov og ønsker og aftaler en dag, hvor jeg kommer hjem til jer, eller du/i kommer til mig. Her har jeg sammensat en vejledning til netop jer, som vi gennemgår sammen over et par timer. Ved disse konsultationer bliver i klædt på til at bære jeres børn trygt, sikkert og ergonomisk. 

 

Om du har baby i maven eller i favn, har erfaring eller er nybegynder, så vil jeg elske at vejlede dig og hjælpe dig rigtig godt i gang med at bære i det redskab, der passer netop dig og din familie.

Ammevejledning


Jeg tilbyder ammevejledning både i forbindelse med bærevejledning og som særskilt konsultation. Her kan jeg hjælpe og støtte jer i forbindelse med de udfordringer, der kan opstå i et ammeforløb. Min ambition er at skabe tryghed og selvtillid i jeres ammeforløb.


Jeg kan bookes til hjemmebesøg, hvor i befinder jeg trygt og godt i jeres vante rammer. Vi skriver kort sammen inden besøget, så jeg ved lidt om jer og jeres forløb, og på den måde kan være bedst muligt forberedt på at vejlede og støtte jer, når jeg møder op. Jeg observerer gerne en amning og kan hjælpe med ammestillinger og sutteteknik. Efterfølgende modtager I en opsummerende email, med alt det, vi har været omkring under besøget. 

Hvis du ønsker vejledning af mig, men af geografiske årsager ikke har mulighed for besøg, så tilbyder jeg også digital vejledning. Dette foregår over messenger, mail eller zoom, og det kan arrangeres både med og uden video.

Digital konsultation henvender sig også til dig, som bare ønsker lidt sparring i forbindelse med din amning, f.eks. for tryghed og ro.

 


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes