Human Design SessionerFørste session

75 min.  /  1500 kr. 


Denne session er for dig, som ønsker at modtage din første Human Design læsning med mig.Det har ingen betydning, om du er helt ny og først lige har opdaget Human Design, om du allerede har fået en læsning et andet sted, eller om du har eksperimenteret med systemet længe. Jeg møder dig, hvor du er, og tager højde for lige netop dit udgangspunkt.
Opfølgende session

60 min.  /  1100 kr.


Har du allerede modtaget din første Human Design læsning med mig, har du mulighed for at booke denne ydelse til opfølgende sessioner. Her kan vi fortsætte vores arbejde sammen, dykke dybere i dit chart og udfolde de refleksioner og indsigter, som dukker op i dit personlige eksperiment med Human Design.Praktisk

  • Alle sessioner afholdes via Zoom, hvor de optages (efter samtykke, kan undlades) og efterfølgende sendes optagelsen til dig på mail.

  •  Når du er klar til at booke en session, sender du mig blot en besked via formularen til højre. Når jeg har modtager din anmodning, modtager du et link retur til min kalender. Her gennemfører du selv bookingen.

  • Når bookingen er gennemført, modtager du en mail, som indeholder yderligere informationer, og spørgsmål til dig, op til vores møde.

 

Ønsker du at booke en session?

Send mig en besked her